Nu är jag Tillbaka

Jag har varit bortrest ett tag och sedan när jag kom hem har det varit fullt upp.
Inte förra lördagen utan lördagen innan så åkte vi till Morjärv För att vara häst vakt till Alma.

Medan vi var där så blev Eitres tassar värre pga klåda så när vetrinären kom å raspade Almas tänder så tittade hon på eitres tassar.... Eitre hade hot spoots  pluss ett sår brevid enda trampdynan på bakre tassen.
Så hon skrev ut en salva och zink tillskott..... Så han har badat tass med grön såpa sen trokade vi tort å sen på med salva å täcka tassarna så han inte slickar i sig salvan.

Sen på Tisdag förra veckan åkte vi in till happaranda. Vi var på ikea och mr singh köpte möbler. Sen åt jag en av dom godaste burgarna jag någonsin ätit det var en ost burgare med smölt ost och hanburge ost...... mycke smarigt så ska ni äta på max nån gång prova den..........yummi yummi. Sen var vi på apoteket där och hämtade eitres salva.

Onsdag så åkte vi till Luleå. Vi hämtade ut eitres zink tillskott å strosade runt vi var på clasohlson å lite andra ställen.... De var väldigt mysiga men stresiga dagar.......

Jag har haft så mycke å tänka på de senaste dagarna så jag har inte orkat skriva. Känslomässigt har de varit kaos deprision å ångest blandat med sömlösa nätte med extrem värk är inge bra recept så ge fan i att prova de..... Iallafall om ni har folk omkring er.

Nu så bor man ensam igen. Det var länge sedan så jag måsste lära om mig..
Det är mycket att lära om sig nu.
Men jag är inte ensam som tur är jag har folk att ringa till om de blir problem eller nått.

En av mina kompisar sa att ja men nu när du bor esam så kanske du äntligen ger dig ut och träffar killar igen.
Men de kan jag informera er om att så lär de inte blir. Jag minns inte hur man flörtar nå mer jag har glömt bort, å sen vad gör man med killen efter man fått honom på kroken , nå inte vet jag jag minns inte...

Var till vetrinären i dag... Min älskade fluff tax är på bättrings väg jiiiiiiiiiiiippi. Men om jag ska vara emo å egeo så vill jag inte han ska bli frisk för han gosar mer när han är trött eller sjuk.....ler

Men nu så ska Ncis börja så jag skriver mer i kväll eller i morgon, ska fundera vart mina tankar börjar å slutar om nu tankar någonsin slutar att irritera mig, och folk säger att det är bra att tänka buuuuuuuuuuuuuuuuslit.......
       tass å svejs

Ursäkta mig allra ödmjukast jag är inte som alla andra jag är anorlunda.

Ja som jag sa så bad jag om ursäkt för att jag inte är "normal", duktiga mig(klappar mig på axeln) för att jag bad om ursäkt. Men är det rätt av mig att be om ursäkt för det. Vad tycker ni???
Jag är kvinna jag är 25 år jag har inte levt så länge men jag har varit med om mycket.

Många tycker jag är en börda för samhället ja men förlåt då att jag existerar. Jag vill inte vara en börda varken ekonomiskt eller annat men jag har inte så mycket annat val. Är jag expert på något så är det att få höra nej du kan inte.
 JAg är rörelsehindarad jag berättade lite om min sjukdom tidigare...
Jag har tvår rullstolar som jag använder när jag måsste, det är typ efter nån operation eller om vi ska nån stans och jag inte kan ta permobilen, då tar jag med rullstolen och använder den som stöd eller åker om det inte går att gå.
När jag var yngre tyckte jag det var jätte jobbigt att folk tittade efter mig å viskade saker tillvarandra, vissa sa vad dom tyckte högt. Många av mina vänner tog väldigt illa vid sig så det slutade med att jag inte hade så många kompisar.
 Men nu rör det mig inte i sryggen eller jo det gör det. Som om jag går och handlar på coop forum så får man höra det ena eller det andra. Tacka vett jag barn dom kommer fram å frågar, Don vanligaste frågorna jag får av barn är:
Varför har du den där? (dom menar permobilen)
Varför har du ont?
Har du ont?
Kan inte du gå?
Varför ser ditt ben konstigt ut?
Varför kan du inte böja på benet?
Ja jag föredrar faktiskt deras nyfiken het framför viskningar och skitsnack bakom ryggen.
Många människor tror att bara för att man har svårt att gå eller sitter i permobil så har man en hjärnskada också. Skulle vara intresant att veta varför folk tror det. Jag förstår inte som är "sjuk" varför "friska" människor är räda för oss, är det för att dom tror att vi är farliga eller är det för att dom själva är rädda för att bli sjuk.

Jag har en underbar kompis med stort U som är cp skadad han brukar köra med ja men om folk tycker jag är dumm i huvudet så får jag väll vara det när jag känner för det. Han har världens bästa humor som många av oss handikappade och rörelsehindrade har. Sen har vi Ann-sofie hon har en sjukdom som stelopererar kroppen av sig själv typ. Hon står upp i sin permobil. Hon är en av dom mest roliga
å underbara människa man kan hitta.
Vi har fårr många roliga komentarer jag och Ann-sofie, en Tant frågade om vi fejkade våra sjukdomar, den tyckte jag är bässta av alla frågor och komentarer vi fårr.

                                                                           Jag håller inte käften,varför ska jag göra det??
Jaha vi kvinnor ska gå 3 steg bakom tiltta ner och hålla käften och vänta på tilltal.
Nehe skulle inte tro det va...  Det passar inte mig och mina tankar, jag måsste få ut som ur mitt system annars exploderar jag.  Tycker jag att nån har fel är säger nått på fel sätt så måsste jag säga till om jag känner att jag måsste.
Jag har svårt att förstå folk som vill bli kontrolerade och övervakademinsta steg dom tar, då har dom ju ingen frihet, gömmer man sig inte då??? Jag var på god väg coh gömma mig i ett förhållande men jag styrde upp det ganska snabt.
I dagen läge är det tufft att göra sig hörd belive me jag har ingått i ett gäng mes 4 killar och fösrsökt få dom att lyssna på mig med det gick inte så bra. Jag gav upp efter 6 år. I dagen läge så är kvinnan inte så respekterad och många ser oss som leksaker ( jag ska börja se männen som leksaker). Men om man är kvinna och rörelsehindrad är man inte värd ett dyfrt verkar det som. Men så är inte fallet vi är värda så otroligt mycket. Vikan göra saker och speciellt kanske saker som friska inte kan, som att ha en otrolig galg humor. Nu har jag fått skriva av mig en aning tankar och å sikter. Jag tycker att om ni vill fundera med mig å så så tycker jag att ni ska höra av er.

jram på er alla

I går, i dag å alla andra dagar........

JAha så var det Lördag å det var en fin dag nå iallafall när det gäller vädret och det messta andra. Men jag träffade ett svart mål. Jag kallar henne ankan för hon går å beter sig som en.
Jag tycker inte om att avsky folk å det är väldigt få folk som jag avskyr tack å lov. Jag tycker inte om att ödsla tid med sånt.
Men när det gäller henne så går det inte. Jag kan inte låta bli att avsky henne.
Hon är fjortis(den extrema sorten) inte när de gäller kläder å så men hennes sykiska sida. Hon tror att hon är bättre än alla andra å hon tror att hon får behandla folk precis som hon vill.
Hon tror det är häftigt att knulla runt häftigt att prata å lägga sig i sånt hon inte vet en susning om.....
Hon menade att jag misshandlar min hund eftersom jag inte stoppar kläder på honom och för att jag lämnar Eitre ensam 2-3 timmar per dag. Nå förut när jag hade ett liv gjorde jag det eftersom man inte få han hunden med sig på bibloteket.....
Men som jag sa till henne jag lämnar heldre min vovve så han får sova framför tv,n på sin favvo filt än att han ska sitta vett skrämd ute ensam mitt i stan.... Jag ska visa en bild när han ligger på sin favvo filt....
Hon försöker säga hur jag ska prata leva bemöta människor å hon är minst 6 år yngre än mig...
Hon är hanikappad menar hon, men inte ensligt mig. Ja hon har nån sorts hjärn skada som hon fick i födseln men hon kan gå prata tänka vara otrevlig och se saker helt på egen hand, med andra ord hon kan göra allt det ända som är kanske lite jobbigt det är att hon har lite inlärnings svårigheter. Men hon skyller allt på sin skada tex om hon inte får som hon vill, om hon klänger på folk eller är otrvlig., eller gå hem och in hos folk(det vill säga mig) utan att ringa eller ringa på dören.
Å det värsta av allt hennes mamma klemar bort henne...för det är ju så synd om henne......

Men i allafall i dag kom hon å köpte kläder av oss med hör å häpna hennes pojkvän.... Jag undvek henne till mr spjuver singh fick bus i ögonen å sa "men ska du inte hällsa på camilla?" ,tro mig han kommer få tillbaka för eller senare. Jag ska ta V till hjälp.
 Men jag kommer nog över det så småningom för hon bor tack å lov inte kvar här i Kiruna.
                                                            
                                                           Eitre på sin Indiska( ja den är från Indien) favvo filt.

Som sagt det har varit så fint väder nu i flera dagar så jag och Eitre har tagit vädret i akt å varit ute några timmar per dag. Nå dom dagar det varit varmt å lite vindar så inte jag å Taxen ligger båda 2 å flåsar på marken.
Folk blir så full i skratt när dom ser att Eiitre sitter i min famn i permobilen eller i korgen.
Vissa av dom stirrar efter oss och barnen skrattar och pekar. Jag som trodde att hundar ofta sitter å åker permobil.
Många brukar komma och säga till mig att det ser ut som att det är Eitres permobil när han sitter och vaktar den....
<vem vet det kanske är hans permobil och det är jag som får låna den på dagarna...he he he.
<men tanken var faktiskt att det var jag som fick den av hjälpmedelsförådet(Landstinget).
Jag har varit på väg nu flera gånger att jag ska ta bilder på permobilen och visa er min sötnos, men de kommer alltid någonting i mellan och så glömmer jag det. Men det är så typiskt mig som det kan bli.
Men om jag kanske gör det i kväll så kan jag stoppa upp bilderna i morgon.
Ni får ursäkta mig för mina alla stavfel å glömska av punkt och mellan slag mina händer lyder inte alltid mig.

I går ptatade jag med en kille jag inte pratat med på ett år eller ja förra sommaren. <han jobbar också på torget men med att visa nya kök. <han är epileptiker och det är så skönt att träffa folk som vet hur det är att leva med det. <han har gett mig många goda råd och ideer. <nå om de nu kommer fram att det var ett epelepsi anfall, men vi har inge bevis för det för alla mina EEG tester visade inget. Men tack för att jag fick prata med dig om det, du vet vem du är.

I går när jag och Eitre var vid kläderna så kom det ett Italienskt par som bilade runt i Sverige, Gubben var ganska lång å mage så de hette duga å hans fru var ganska lång smal å vacker, det var så kul att se dem för det syntes hur mycket dom älskar varandra och trivs i hop.. Gubben provade 2 byxor i den största storleken å sen när han kom tillbaka så utbrast han" this is for chines peapol!" Jag blev så full i skratt.
Sen stannade gubben och pratade med mig ett tag och han var så frågvis han frågade bland annat om rallar rosen.

Våran älskade Rallarros.

Ne nu ska jag göra nått annat som att gå ut med vovven så vi kan gå å sova sen...
Hde bra allihopen...
                                                                Natt natt

Konstiga saker förhållande å inköp utan pengar.....

ISatt i dag på nätet å kollade en sida som heter bulten.se, eller nå sånt.
Hittade t shirtar med roliga texter, mjuff skulle behöva några av dem.......

Nu märkte jag när Eitre slickade på min sock att jag har glömt att lägga om mitt sår efter dushen i går kväll så jag har varit upp och knallat omkring med endast en socka över över såret.......smart camilla mycket smart.... Nå nå de är inte första gången å infektion har jag nog redan tror jag.. Jag har så mycke å skriva och har ännu mera funderingar å gnäll....

Dagen isue är att jag behöver börja köpa höst å vinterkläder. Jag har till och med gjort en lissta över vad jag behöver, men än så länge är den i skallen. Men då har vi ett litet problem det är hur i helvette jag ska få pengar till det.
Men då kom jag på att jag har ju konto på H&M och Halens.... Men de är vissa saker som mössa å handskar som jag kan ha när jag köp permo som jag inte kan köpa online. Men de ordnar sig nog jag får se till att fixa det på något vis.

Enligt den senaste kuratonn jag var till så kallade hon mig Mans hatare.
Jag har tänkt på det där. Och nej jag är ingen mans hatare, nå ingen extrem iallafall.
Bara för att jag har åsikter om saker och ting å ha råkar dras till idioter väldigt ofta.
Men nog om det.

Håller på att läsa en bok om 3 killar och en är en extrem mansgris så jag ska nog vara försiktig med mina åsikter om sånt nät det gäller den boken.

Men ush vad trött jag blev men en bra sak hände i helgen å i går jag fick kläder av Mr aingh från torget jag blev as glad...


RSS 2.0