Drämmer lyckan i skallen å tjorvar å önskar vidare.....

Hej allihopen för att ni läser min lilla blogg. Ärligt talat så trodde jag inte att nån läste den, jag haen underbär lääsare som jag känner till om Vegge min älskade.älskar dig för alltid.
I dag när jag kollade in min egna lilla skrymse på blogg sidan så hade jag fått en komentar, eller rättare sagt Eitre hade fått en komplimang skickad till sig så vi tackar Emma jätte mycke för den å tack för att du tittade in till oss.

Jag vet jag vet jag är en as seg bloggare, å jag skyller på datorn halvt om halvt jag vågar inte skriva så ofta för mitt internet slutar funka mitt i allt å då tar det evigheter innan den stängt programet å startat om det. I dag hände 2 gånger å jag trodde datorn skulle krasha båda gångerna.

I morsse fick jag en shock eller ok kl 11 i dag( ja de var morgon för mig) så ringde pappa å frågade hur de gick med datorn å när jag halvt sovandes berättade om hur de gick så sa han till mig att ringa diggit på måndag
Så de ska jag gör om jag nu kommer i håg det.

Var till Föräkrings kassan i fredags igen, Dde har gått så pass långt såd om frågar inte om mitt person nummer nå mer.  Men jag fick goda nyheter den här gången för en gång skull. Jag har äntligen fått hyres tillägg.Hur stavad det jag är en aning tveksam där men ni vet vad jag menar hoppas jag.
Så nu kan jag sova lite bättre å sen när datorn är fixad så kan jag sova helt å hållet å ja med lite värktabletter..ler.

Ni som läst levaflocl.blogg.se ta allvarligt på det hon skrev om tradolanen. Jag kom å tänka på de i fredags när jag var på brända fiket å träffade en gammal polare wannabe till min mor ( med andra ord bad news) ne nu var jag taskig förlåt, men iallafall så jag stannade upp å pratade med honom å han frågade om mina ben min medecinering å sen kom en ganska ovanlig fråga från en"frisk" person. Han frågade om jag var beroende, och jag svarade att självklart är jag ju det med tanke på hur långde jag ätit värk tabletter, Nu mins jag inte hur många år det är jag har tappat räkningen. Men nu är de som de är.

Jag provade nyss ta ett fotot på tax flax men han har kommit på även mobilen har en kamera tusan också.
 Mne jag har kolla igenom  nu så jag tänkte stoppa upp några här

Stör mig inte jag sover eller låtsas i allafall eg araganerad bild, han ligger så i bland

 


Eitres sysslesätning när jag ligger å läser det är att genom borra boken med blicken.


Den här blicken får man om man pratar när han vill sova... dålig bild jag vet men ett gulligt objekt

Nu måsste jag spara lite bilder till senare å om ni inte läser min blogg så finns vissa av bilderna på favebook också. ses där eller här hejdå


över rumplad, funderingar å en ängel hund

ja i dag sitter jag inte å skriver jag ligger ner å små gnäller pga en förkylning som blossade upp som en finurlig bomb. Det sa KABOFF å så vart jag förkyld, Jag hoppas jag fick förkylning alla vegge. Hennes stört dök å sen blev hon snabt bättre. Med tanke på min leder så vill jag inte bli dålig för de blir så svårt att gå ut med min älskade tax flax.

Min älskade ligger här med mig i soffan i hop rullad å sover, eller låtsas sova jag vet inte.
Han har varit så lungn å underbar i dag, När han ville leka så kom han å lekte i min famn med sin boll å sin tuggis(tigg knut). Vi tog oss så långt som till konsumi dag tack vare permo Så vi handlade
4 cola burkar (för smart bollar hade inga 6 pack eller 10 pack)
2 Singoalla paket jordgubbs smak ( extra pris 2 för 26kr)
1 Paker choklad fingrar
1 stor packe med näsdukar (10små paket i ett paket)

Jag borde inte köpt cola men de är så underbart gott med kolsyra som river i hallsen, mycke bättre än or.....
Men jag lyckades få i mig en Billy´s peparoni å jag kände lite smak yummi det tyckte Eitre också.
Nu hittade jag hans tuggis men han bara blängde på mig. Han vill ut men det är inte dags än å han behöver inte gå ut men han har tråkigt så då använder han bläng taktiken tills jag ger upp å leker eller går ut....

Jag har inge feber vad jag vet men ont i kroppen som fan. Men jag hade lite jag ligger på 37,7 och vanligtvis så ligger jag på 35. Men men jag har inte så pass feberså de kan vara män inluensan.
Ja ja förlåt då svin influensan.  Nu börjar de bli dags att ånga upp sig så maan tar sig ner till permo så jag kan gå ut å frysa ihjäl. Det hagel rengnade i dag å blåser kallt som fan. Det är lättare att andas ute men då fryser man ihjäl på kuppen. Varför valde mina förfäder att bo här uppe dom kan ju inte ha varit riktigt riktiga.
Jag snusar som en riktig slusk nu för att jag föredrar tobaks smak framför förkylnings smak.

Om jag nyser nu tror ni min näsa flyger i väg då eller går sönder??Men ouff.
Ne nu ska jag ut med flax flax å flaxa bort. Ni ser ju om jag överlevt.
kram på er

Eitre telefon kamera och postorder

Visste ni att nu kan hundar  också handla på post order.....ler
Men tyvär med mina pengar ha ha ha
Jag å avegge brukar handla från en jätte bra hemsida på nätet, dom har billiga saker men tyvär så är frakten ganska saftig så därför beställer vi tillsamans 2 gånger per år, Nå nu ar dom 2 gångerna gått å de lär bli fler har jag en känsla av. Första gången så bestälde jag olika godisar för att se vad Eitre gillar å fr visade sig att godis från Doggy var inget vidare. Men så köpte jag älg chips och det tyckte han om. Den första biten var han inte så kär i men den andra biten han fick försvann i ett naffs.
Jag hittade också en vääldigt fin söng till honom å den blev bra sen när han sov med tratt pga sina tassar.
Den var inte så dyt runt 200kr
                                             
Den är ganska varm också, jag tyckte det var så kul att den hade en liten kudde också. Så nu ska jag försöka hitta sånt tyg å be vegge sy ett täckte till vintern så kanske han inte ligger å bli sparkad av mig i sömnen.
Å sen beställde jag godis som sagt å tugg knutar både 10 cm å 15cm men eitretyckte bäst om dom större fråga mig inte varför, så med andra ord stora knutar till små hundar. Det kanske är som mamma brukar säga om Eitre " Han är ingen vanlig tax han är en pitt bull under cover".
Andra gången jag beställde nu för nån vecka sen så hittade jag de där täcket med tomte luva som de står mery christmas på synd att det inte går att få bort det så man kunde använde den oftare och året om.
Jag har tagit lite bilder när han har på sig täcket vi var ju som sagt tvungna att prova, först tyckte han inte om den men sen så kröp han i hop i den å såg p mysig ut.
                                              
Här är en av bilderna jag tog med telefonen. Han skulle bli världen supermodell Tyra Banks se upp för eitre the tax Singh.......

                                             
Jag ser inte så glad ut just nu så jag kan den looken också, men jag är förbannat söt annat kanman inte säga å det får jag leva med.

 Jag hittade lite andra bilder på kameran som jag tänkte visa. Men jag måste varna för känsliga tittare he he

Den här tog i sundsvall när jag Maria och heidi var och år på en "amerikansk" resturang, å jag säger då det om deras hamburgare är lika stora som dom var här på resturangen så är det inte så konstigt att många ser ut som dom gör. Men gissa vad dom sålde inte coca cola, vad dricker man inte det i usa eller är deras cola för dålig för att säljas i sverige????

Min bror tog den här bilden med min telefon i köket, den är ganska mörk....

Eitre ligger och låtsas sova å sträcker ut sig, han har ännu inte komit på att det finns en kamera i den också.

Så här såg det ut i mitt sov rum i går.

En ganska dålig bild på mig osminkad å all min härliga acne visar sin stolthet. Ja jag vet jag behöver klippa mig

Heidis katt Bob sitter å tittar på alla fåglar han inte kan jaga geom rutan.

Eitre och Deci sitter å tittar ut från bilen dom är som sagt lika som bär.

En dålig bild men här är jag med min älskling.
Eitre ligger å myser med vårat täcke med taxar på....

Den här bilden får avsluta visnings stunden.
Tack för att ni kollade å älskar er alla djur.....
kram å wofffffffffffffffffffff


Ligger och längtar och saknar

Hej alla människor å djur å spöken å alla andra.

Förlåt att jag inte skrivit på länge men mitt skriv sug har varit ut suddat av en massa andra saker.
Min dator håller på att lägga av så jag kan inte alltid komma in på internet eller nått annat för den delen, sen har jag å taxen blivit ensamboende igen så det gäller sig att vänja sig vid det igen, Det var ett långt underbart tag sen sist, Pluss att det har varit mycket känslor å stress som slitit å rivit i mig.
men de jobbigare av allt har varit min satans värk som vägrar lungna ner sig ett tag för att jag ska få andas å när jag har ont non stop så äter jag som en jag inte vet vad å det är inge nyttiga saker.

Nu har T å V å vovvarna flyttat ut, så nu är det jag och Eitre mot världen. De gårbättre nu när det gått ett tag och jag vet att jag är välkommen å älskad av Vegge å mr Singh.
Så det har inte stressat mig så mycket som jag trode det skulle göra,hmm jag tror jag håller på att växa upp i 26 års ålder,hemska tanke...ler Men då blev det andra problem i stället.

Räkningar å räkningar jag vet att ni älskar mina pengar men det gör jag med å vill behålla dom.....
Den här månade blir de knapert jag få ge fan i att äta så klarar jag mig,huvudsaken Eitre får mat.
Ne men det har fixat sig tror jag pluss att tänker jag på det för mycket då blir det ångest och stress å det går inge bra varken med min menatla bit eller Vittangisjukan biten. Stress säter sig på nerverna å när man har knapt fungerande nerver så är det ingen bra soppa. Nu har jag kunnat koppla bort huvudet så jag har fått sova nån natt då inte kroppen skrikit på mig. Men när jag får värk så är jag ständigt torr i munnen å då dricker jag massa saft(jag är så läss på saft) å cola min vän i kampen mot värk... ha ha ha ha

Det största å mest tragiska stress moment jag har nu är min dator som håller på att ge upp. Det började med att den var seg som fan vi provade med system återstälning men det funkade inte. De visade sig att jag hade runt 47 trojaner i den. Så då tänkte jag å pappa att ja men om vi fixar anti virus så borde det ordna sig men inte.....
Då var det ett annat virus program som blockade mitt nya Norton, Så när jag fick bort det blockerande programet så blev det system fel å error å annat tjafs. så i bland funkar den oftast inte.
Det blir så ensamt  utan msn å facebook å så klart min älskade blogg, Jag lovar jag ska skriva så ofta jag kan.

I morse blev jag väckt av en ringande telefon ouff gruff osv ( hade inte sovit så bra)
det var min älskade låtsas lilla syster Sofie som ringde.
Hon ville komma förbi så jag masade mig upp ur sängen å satte mig å väntade å väntade mig, det kändes som en evighet innan hon kom. Jag vet inte vem som blev gladast av att hon kom jag eller tax flax.
Vi satt å pratade å dummade när hennes jobbar kompis som ringde om propparna på jobbet å sen ringde hon igen å igen. Det slutade med att vi gick ner å kollade vad som stog på.De slutade med att dom fick ringa runt till folk för chefen är i Thailand..... Men dom var tvungen att stänga grillen på grund av att hela stället la av bit för bit.
Men det var så underbart att ha henne här och nu vet jag att hon nte bor så långt bort från mig.

Men lite sorligt var det att planen att åka till vegge å göra tårta blev instäld eftersom hon är sjuk.
Men vi får ta det en annan gång men nu kan hon iallfall kolla tv. Nu så vegge har jag skrivit här på bloggen om du läser de här så krya på dig Ring om det är något du med mr singh, älskar er.

RSS 2.0