1:a Advent å de bässta med julen.....

Ja ha nu så är de 1:a advent igen......
Ja då var de dags igen men jul ök å stök.
Men å andra sidan ök å lossers å nollor finns de väll året runt så.
Idag skulle jag på Konsum å köpa jul must men vad kom jeg hem med, jo micro mat, gräddfil, 2 julmust, paket snören,tejp,å jul grans kulor. Jag som inte ens har en julgran får se om jag skaffar en senare.
För första gången i verkligheten så har jag fått se en bil komma körandes med en riktig julgran fast knuten på taket. Ja men så där som man ser på tv å i filmer(som man också ser på tv).
Då kändes de som snart är de jul. De negativa med att växa upp de är att inse hur mycket julen kostar. Det ska vara jul pynt,julklappar å maten ska vi inte ens diskutera kostnaderna för.
Men så tänker man varje år,vilken tur att julen bara är en gång per år. Ja ja men de är väll sån man får stå ut med. Nu har jag börjat stoppa tråd i julorna men de går trägt  fattar inte varför jag envias med att börja med det i dag. Ja ja det är första advent men så vad då???
Men nu är iallafall sista maskinen i torktumlaren, den blir klar efter tvätt tiden är slut, men förhoppningsvis blir inte gtannars griniga på mig. Jag hade lite miss i planeringen i dag. men jag ska göra mitt bästa för att de inte upprepas.

Men nog kan de vara ganska mysigt med jul. Det är bra när mamma har julen he he gratis mat ler ne men de är inte bara det. Ända sen jag var liten har vi hållit i liv en egen liten tradition. Att jag alltid köper jul kläder. När jag var liten så var det min underbara farmor som sydde dom. men nu är de afärer som syr dom i stället men i år blir de nog inge nya kläder. Men jag hoppas de blir jul hos mamma i år tots manlig testosteron.
Men men Just ja jag har glömt att tända första ljuset. Men men så är de.

JAg behöver duracell batterier mina är totalt tomma känner jag å de hjälpte inte att äta heller jag är så otroligt trött. Dom mesta skulle nog kalla de otränad kropp å de kan jag nog hålla med om.
Det känns som hela jag har fått kortslutning. jag vill krypa i säng, men de får jag vänta med för madrassens överdrag är i torktummlaren, de ska bli intresant å se hur jag ska få i madrassen sen så om ni hör att någon hamnat på syket pga en madrass så är det jag.

ÅÅÅ just ja jag måste ta en bild på Eitre å hans underställ han är så söt i den å han verkar inte ha nått emot den heller... Jag hade ju kunnat ta bilden nu men då måste jag röra mig  å de känns inte som nån vidare i de just nu så vi tar de senare.

Å nu kom jag på en till sak som är roligt med jul helgerna å nyår. Det är att dom visar gammla filmer som inte är så komplicerade utan bara vanliga filmer.I dag visade dom Ensam hemma. Den filmen är ju så underbar. jag älskar ungen som spelar i filmen. man lär sig en massa av den filmen, typ att man ska inte ansky sin familj för då glömmer dom en när dom ska på semester osv. he he. Ne nu ska jag fortsätta trä tråd på jul kulorna jag hör av mig snart igen. Snart sitter jag å sover, hade bra alla männsikor

Tisdag å NCIS kväll

Hel allihopen

Ligger i soffan å stirrarpå tv, de är ju den heliga Ncis kvällen..... Först Ncis vanliga serien å Ziva är äntligen tillbaka i Gibbs grupp jag är så glad över det å ziva å tony har snackat ut.

Sen efter det så är det den nya serien NCIS LA.
Jag vet inte vadjag ska säga om den, den är inte lika bra som den första serien, men jag har hittat en kvinna som är min stora idol eller ja jag tänker då inte lyssna på se bastian bach när jag blir gammal men jag ska bli lika synisk å klok å odräglig som henne hade jag tänkt så jag får väll börja träna nu då,så passa er.

Sen har jag lyckats laga god mat i dag.
JAg är förvånad över mig å lite stolt måste jag ju erkänna. Det blev hemma gjord potatis mos å älskav  med vitlöks sås.
Ne men de var gott, kommer snart jag ska ut med taxflax. Så där nu är jag tillbaka... Hells kitchen är på tv jag vill ha ett jobb som Gordon Ramsey ett jobb där jag får skrika på folk. Det skulle inte vara helt fel pluss att det är ju bra träning till jag ska bli gammal å en elak jävel....he he he.
Jaha så i dag duger inte maten till taxen han vägrar äta trots jag blött upp fodret å mosat det, men nej de duger inte.

I dag åkte råttorna hem till v. Det kommer bli lite ensamt utan dom. Så nu är de bara jag å taxen, men de ska gå de också. Dom fick åka hem i en liten låda(med luft hål i) å så fick dom en bit hand duk att gosa in sig i. Så nu har dom fått komma in i en bättre bur också som jag hoppas att dom inte kan öppna. Ush nu är jag illa,ående igen åjag tror inte de beror på maten. Jag tror de har med mitt blod socker att göra, Jag ska höra av mig till landstinget.
 Det måste kollas upp.

Jag har ringt runt i dag när det gäller tandläkaren, för om man medecinerar så tar det väldigt mycket på tänderna å sånna måste man ju ha.
Man kan ansöka om olika bidrag. Så det är de jag börjat med så jag ringde till Lss men inna jag får hjälp därifrån så måste jag utredas igen antar jag. Men jag känner till kuratorn jag har haft henne tidigare.
Ush nu känner jag mig konstig igen så jag ska vila å läsa i sängen om ett tag.Efter jag tagit bort vovve maten han vägrar äta

Jo föresten jag var in på Bomerang.
Det är en secondhand butik å vad jag hittade saker, Jag ska shoppa saker när jag får pengar om sakerna jag vill ha finns kvar.
love and respect på er all
natt natt


Feber.ensamhet med chips och dipp

ååååå craap måsste jag börja med mitt vänstra ben domnade nyss, så jag får inte ens av mig sko...... Men such det var ju just det jag behöver.
Nöff stånk å stön ååå jag får inte glömma hmm.

Det är nog mina vanligaste ord ja kanske inte nöff men ordet hmm(om det nu är ett ord, det vet jag inte) det använda väldigt ofta.

Kände mig väldigt seg i dag när jag vaknade av att min älskade syster ringde mig för att hon hade inget att göra ¨behövde prata av sig, detvar nog ganska bra att hon ringde för annars så hade taxen ställt sig å hoppat på mig tills jag vaknat har jag en känsla av.......
Men det var ett trevligt uppvaknande men jag kände nånting var fel så jag tog tempen sen å såg wopa fröken har feber. Jag som skulle åka ner på stan å ögon handla på loppis å på secondhand butiken som jag inte varit till sen de öppnade i stan å som har haft en reopening också...... tänk vad lat man kan vara.....

Sen blev jag vansinigt sugen på mammas vitlöks dipp som jag sjölv kan glra med min egna knorrpå de hela... så de var bara att masa sig till konsum där jag bara skulle köpa potatis å kanske en gurka men det gick över 100 lappen dumma lilla jag, så får se om de blir nå spar pengar över jag hoppas det, för det behövs.


Men så ringde jag mamma å frågade mamma "du kan man äta chips å dipp till middag?" å jag älskade hnnes svar när hon sa att ja det får man göra i bland. Så det blev min middag i dag. Hur kan feber å ensamhet änga i hop det tycker jag är konstigt. Det är nästan bara då jag känner mig liten å ensam. Ok ok inte liten men ensam, fast jag inte vill erkänna det så skulle de vara skönt att ha någon som pysslar om en lite, visst jag hade kunnat ta taxi hem till mamma å sova där , men nej envis som jag är ska jag stanna hemma. Ja men då får jag väll känna mig ensam då å hoppas att mrs maroco ringer mig i natt så jag får gnälla av mig för jag lär ha satans ont i magen.

Det är ganska skönt att vara singel men som sagt just nu hade jag velat ha någon här fast taxen gör sitt bästa med att gosa med mig...ler. Så förhoppnings vis så kommer jag mig i väg på stan i morgon.
Ne nu ska jag fortsätta vräka i mir å göra annat. jag kanske skriver i morgon igen.
kram på er å V om du läser de här love u

Ursäkta att jag vill vara singel.........! och rörelsehindrard

Som jag skrev så verkar det som att man måste ursäkta sig för att man känner att man behöver vara singel.

Jag känner just nu att det är en bra ide att vara singel ett tag tillå reda upp mina virriga känslor å lära mig vara ensam igen. Det ända jag känner att kag behöver en partner till är att byta glödlampor å städa...ler mest är de glödlamporna för jag når dom inte.
 Varför är de så fel med att behöva vara singel å inte vara beroende av någon.

Jag äe ju mycket på chat program som t.e.x tagged där man kan skicka medelanden med varnadra, sen är jag mycket på msn och fb(facebook). Å den vanliga frågan är " är du singel" ,itt vsar blir då ja det är jag och jag trivs med det jag söker ingen ny för tillfället.
Å vilka reaktioner jag får jag, å det är inna jag berättar att jag är rörelsehindrad.
Reaktioner jag får ja många av dom är rena rama mans gris fasonerna jag fattar inte jag blir så läss.
jag vet inte hur många gånger jag fått höra du är kvinna du kan inte leva utan en man. Nehe å varför kan jag inte det då??? Måsste jag ha nån som tar hand om mig, måste jag vara beroende av npgon bara för att jag är kvinna?

Sen om man berättar att jag är rörelsehindrad så trappas det upp någon så otroligt, för alla vet ju att har man ett rörelsehinder så får man inte bo ensam å ha ett eget liv. Ska jag rätta mig efter det då.
I går var det en som sa till migpå msn( jag pratar aldrig med människan igen) at alla kvinnor som lever singel är onormala, ne men ursäkta då så satans mycket. ÅÅÅÅÅ jag blir så läss på sånt dravvel. när ska en kvinna få så pass mycker erkänande att vi får lov att leva ett singel liv om vi vill.

Sen måste jag be om ursäkt för en sak till att jag inte skrivit på länge jag har haft så mycke med mig själv men jag ska försöka skärpa mig. Jag har lie nya bilder snart jag ska bjuda på, men de får bli senare.

RSS 2.0